Mauritius :: Paratiisi maan päällä, Mauritius

pieni matkaopas

Matkat

Mauritius matkatMauritiuksella lomailija majoittuu yleensä tasokkaisiin hotelleihin, joita on kolmesta tähdestä ylöspäin. Mauritius on myös tunnettu tasokkaista luksus hotelleista. Lisäksi saatavilla on majoitusta luksus-huviloissa, huoneistohotelli-tyyppisissä asumuksissa ja bungaloweissa. Myös omatoimimatkaajille löytyy siis majoitusta.

Suomesta pääsee Mauritiuksen paratiisisaarelle mukavasti matkanjärjestäjien pakettimatkalla, mikä on helppo tapa nauttia lomasta, sillä kaikki matkavalmistelut tehdään valmiiksi puolestasi. Suomesta matkoja Mauritiukselle tekevät ainakin Finnmatkat, Helin Matkat ja Tjäreborg.

Mauritiukselle pääsee myös lentämään Suomesta yhdellä välilaskulla Euroopassa, jonne Suomesta on hyvät lentoyhteydet myös halpalentoyhtiöillä. Mauritiukselle lentävät Euroopan keskuksista ainakin Air France Pariisista, Air Mauritius Lontoosta sekä Lufthansa useista Euroopan kaupungeista.

Yleisesti ottaen Air Mauritiuksella on 30 viikkovuoroa Euroopan suurkaupungeista ja suurkaupunkeihin, esimerkiksi British Airways operoi neljää viikkovuoroa, Emirates Airlines kolmea ja Condor yhtä.